Ulthera: det nyeste innen oppstrammende behandling for hake og for å løfte bryn

Ulthera er det beste utstyr på markedet for å redusere hakeheng og løfte øyenbryn.


Såkalt Ultherapy er den eneste FDA godkjente metode. Fotodokumentasjon, vitenskapelige artikler og omtale fra kunder, finner du i nederst på siden.  Metoden er svært effektiv for øyenbrynsløft.

 

Hvordan virker Ulthera?
Ulthera leverer fokusert ultralyd hvis energi omdannes til varme i de dypere deler av huden. Ultralydbølgene når helt ned til de dypeste deler av huden, og varmen som utvikles setter i gang en produksjon av bindevev og elastin. Huden vil gradvis strammes over en periode på 3- 6 måneder.
 

Kan Ulthera brukes på alle hudtyper? 
Ja!


Hvor lang tid tar en behandling?
Dette avhenger av det behandlede områdets størrelse. Fra 20 minutter til en time.


Hvor mange behandlinger anbefales?
Dette avhenger av hvor løs huden er I det behandlede området. Yngre personer klarer seg ofte med en behandling. Jo slappere hud jo vanligere er det med 2 behandlinger.


Hvor lenge varer effekten av behandlingen?
Hudens aldringsprosess kan ikke stoppes, men settes på vent 2-3 år avhengig av om du røyker og/eller soltilbeder uten bruk av solbeskyttelse. Forutsatt at du ikke røyker samt bruker daglige produkter for hudforbedring, viser studier en varighet på 4-5 år.


Er behandlingen smertefull?
Ulthera gir en oppvarming I de dypere hudlag, og det er vanskelig å få tilstrekkelig virkning av bedøvelseskrem. Vi tilbyr smertelindrende og beroligende medikamenter før behandling.


Mulige bivirkninger:
Etter behandling er huden øm, lett hoven og med en mild rødfarge. Det er fullt mulig å gå tilbake til jobb etter å ha fått lagt en lett foundation. I enkeltstående tilfeller kan man observere små blødninger i huden. Vi anbefaler av den grunn at man ikke inntar blodfortynnende medikamenter siste uke før behandling (Ibux og andre NSAID’s, aspiring, dispril og andre medikamenter med acetylsalisylsyre). Man gir ingen restriksjoner i forhold til soleksponering eller fysisk aktivitet. Første par uker etter behandling kan huden kjennes øm ved berøring.


Hvem skal ikke behandles med Ulthera?
Gravide og ammende skal ikke behandles. Huden må være hel, uten sår eller andre hudforandringer. Vi behandler ikke ved pågående herpesinfeksjon, og heller ikke dersom man har hatt helvetesild i ansiktet. Til sist behandler vi ikke personer som har hatt nerveskade eller lammelse i hudnervene.

 

Slik kan det bli:

Øyenbrynsløft:

21462-oeyenbryn-3.jpg

25375-oeyenbryn.jpg

94161-oeyenbryn4.jpg

Oppstramming av hake og kjeveparti:

27449-ulthera-foer-og-etter.jpg

64953-ultherapy_full_face_2_13.jpg

56901-ultherapy_full_face_2_10.jpg

66196-ultherapy_full_face_2_11.jpg

18686-ultherapy_full_face_2_12.jpg

90705-ultherapy_full_face_2_2.jpg

Bilder er fra produsentens nettside, og omfatter behandling av nedre ansiktshalvdel inkludert hake.

 

Foto dokumentajosn og vitenskapelige artikler kan du finne: HER

Ønsker du å se hva folk mener om behandlingen på realself.com følg linken HER


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Vil du ha en gratis hudvurdering?