Hudforbedring med Fraxel laser

Oppnå glattere og fastere hud uten arr og pigmentflekker


85183-bildemontasje.jpgMed Fraxel:Restore laser oppnår du effektiv hudforbedring ved grovporet hud, arr etter akne, solskadet hud med linjer og pigmentflekker.

Vi har gleden av å tilby behandling med Fraxel:Restore til behandling av

  • Grovporet hud
  • Linjer
  • Pigmentflekker 
  • Arr etter kviser og små operasjonsarr 

Ved hjelp av millioner av mikroskopiske punkter som behandles vil man kunne redusere arr, rynker, linjer og pigmentflekker uten de risikoer og bivirkninger som forbindes med tradisjonelle kraftigere lasere. Behandlingen etterlater ca 70 % av huden urørt og gjør dermed at tilheling går raskere enn ved andre behandlinger. Vi kan dermed behandle områder som tidligere har hatt for tynn hud til å tåle andre lasermetoder, til eksempel hals, bryst og hender.Hvordan virker Fraxel laser?
Fraxel er den mest effektive laser for rynkereduksjon sammenlignet med andre lasere som ikke lager sår i huden. Fortsatt er det CO2 laseren som gir best resultat på dype rynker-alvorlige solskadet hud. Men for personer som ikke ønsker fravær fra jobb og sosiale aktiviteter kan vi trygt anbefale behandling med Fraxel. Laserlyset varmer opp huden i mikrometer store punkter som ikke synes som sår i huden. Lyset stimulerer lærhuden til å lage nytt bindevev over tid. Pigmentflekker forsvinner også gradvis etter 3-5 behandlinger.

 

Før, under og etter behandling:
Alle som skal behandles med Fraxel laser bør unngå sol siste 4 uker før behandling. Huden må ikke utsettes for kjemisk peel siste 3 måneder før behandling. Fruktsyrepeel må ikke anvendes siste uke før Fraxel-behandling.

Vi bedøver huden med krem 1 time før behandling. Under behandlingen kjøles huden godt ned. De fleste opplever moderat svie, men behandlingen er ikke direkte vond.

Etter behandling får de fleste et par dager med lett hevelse, 2-4 dager med rød hud og lett skjelling i opp til en uke. Dette er lette bivirkninger som kamufleres med make-up.

Minimum 3 behandlinger er nødvendig for et godt resultat. Vi anbefaler 5 behandlinger med 4 ukers intervaller. Hudforbedringen fortsetter opp til 6 måneder etter siste behandling.

 

Kan alle behandles?
Generelt for alle former for laserbehandling kan man ikke behandles dersom man bruker medisiner som gjør huden overømfintlig for lys av samme bølgelengde som det aktuelle laserlyset.

Av prinsipp behandler vi ikke gravide. Laserlys av de bølgelengder som brukes ved vår klinikk virker kun i huden, og er på ingen måte skadelig for gravide, men vi vil unngå at eventuelle problemer under graviditet blir oppfattet som forårsaket av behandlingen.

Personer som har brukt Roaccutan tabletter mot kviser skal ikke behandles med laser før det er gått minst et år etter avsluttet kur.

 

Det er dessverre ikke tillatt å vise før og etterbilder.

 

   


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved