Du er her: Behandlinger > Strekkmerker

Strekkmerker

En form for arr i lærhuden som utvikles når huden strekkes under graviditet, vektøkning eller ved bruk av store doser kortison


94903-strekk.jpgHvem får strekkmerker?
Strekkmerker ses hyppigst hos gravide kvinner (90%) og hos ungdom i pubertet (70% av jentene og 40% av guttene). Gravide utvikler strekkmerker på bryst og mage, mens ungdom kan få merkene på innsiden av armer og lår, bryst, over hofter og nedre del av ryggen.

Videre kan vektløftere utvikle strekkmerker pa grunn av rask økning i muskelmasse ledsaget av drag på underhud og lærhud. Bindevevsfibrene i lærhuden sprenges og etterlater søkk i huden. På huden ses til å begynne med blårøde groper, etter hvert endres fargen til bleke linjer eller et hvitt nettverk som vist på bildene under.Behandling og resultat
Ved Hudspesialisten brukes to teknologier til behandling av strekkmerker:

 • Pulset fargelaser som fjerner røde tynne strekkmerker. Lyset varmer opp og fjerner blodkar som medvirker til den røde fargen i merkene, videre vil det dannes nytt bindevev i øvre deler av huden. Behandlingen er meget effektiv ved nyoppståtte strekkmerker.
   
 • eTwo; det nyeste utstyr for synlige resultat uten bivirkninger til en rimelig pris! Med eTwo (som kommer fra den anerkjente leverandøren Candela-Syneron), får du følgende fordeler:
   
  • Nesten ingen umiddelbare bivirkninger
  • Rask og effektiv behandling som passer alle hudtyper
  • Trygge, men effektive nivåer av infrarødt lys og bi- polar radiofrekvens som stimulerer de dypere deler av dermis til nydannelse av kollagen (bindevev). Strekkmerkene reduseres i dybden, idet huden blir tykkere fra dypet og opp.
  • Nydannelse av en tykkere lærhud over tid (typisk 3-6 mnd).
  • God effekt på strekkmerkenes bredde som følge av fraksjonert bi-polar radiofrekvens som leverer energi til de øvre deler av lærhuden.
  • Gode resultater også på ujevn pigmentering og arr

 

Det er dessverre ikke tillatt å vise før og etterbilder.
 


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved