Etter 5 behandlinger var resultatet over alle forventninger!


Jeg kom til Hudspesialisten for ca. 10 år siden grunnet utsprengte blodkar på legger og lår. På den tiden var det ikke mange muligheter for denne type behandlingen i Trondheim. Jeg valgte Hudspesialisten etter jeg så en annonse i avisen - og jeg er glad at jeg gjorde det!!


Jeg ble tatt imot på en profesjonell og vennlig måte. Undersøkelsen av tilstanden gikk fort og greitt. Jeg fikk grundig informasjon om behandlingen og veiledning om viktige rutiner/tiltak både før og etter behandlingen. Hvis jeg hadde noen spørsmål var disse besvart på en forståelig og vennlig måte.


Jeg hadde 4 - 5 behandlinger (plagene var nokså utbredt) og resultatet var over alle forventninger!! Jeg har selv valgt å komme innom for litt ”vedlikeholdsbehandling” et par ganger i løpet av de siste ti årene selv om det har vært lite som måtte gjøres.


Endelig resultatet må karakteriseres som vellykket, ja, rett og slett fantastisk bra! Jeg er meget fornøyd med behandlingen, behandlere og resultatet.


Da jeg ikke bor i Trondheim synes jeg at alle ytet det lille ekstra for å få til et gunstig opplegg for meg.


Jeg har også oppsøkt dr. Fiskerstrand for solskadet hud. Jeg fikk det samme utmerket service og resultatet ble bra. Jeg fikk god hjelp og veiledning i hudpleie og hudpleieproduktene for min hud type. Produktene har fungert utmerket og jeg er blitt en trofast bruker.


Mine erfaringer har gjort at jeg har anbefalt Husdspesialisten til flere og jeg kommer til å fortsette å bruke dem i fremtiden selv.


Gail Nelson Aasbø , Fysioterapeut, 59 år
< Tilbake