Huden min er ikke lenger blank men matt, jevn og bare få urenheter. Endelig!


Behandlingstype: AHA/fruktsyre-peel + hudpleieprodukter

Jeg har i mange år slitt med akne og fet/blank hud, og har stort sett prøvd det som prøves kan av produkter og antibiotikakurer for å få bukt med problemet, men ingenting har hjulpet.
En venninne tipset meg så om fruktsyrebehandling hos Hudspesialisten, og jeg tok kontakt for å få en gratis og uforpliktende konsultasjonstime.

Under konsultasjonstimen ble jeg forklart eventuelle årsaker til hudproblemene mine, før jeg fikk god informasjon om hvilke tiltak som kunne iverksettes.
Jeg begynte å bruke noen anbefalte produkter (bla.a. fruktsyrepads) for å se hvordan huden min reagerte, før jeg på min 2. time begynte med fruktsyrebehandling på klinikken, for å få fortgang i prosessen. Det gikk ikke lenge før jeg så forbedringer - huden ble raskt mattere og friskere, og jeg fikk færre nye kviser.

I skrivende stund har jeg hatt fire slike fruktsyre-behandlinger hos Hudspesialisten (ca. annenhver uke), i tillegg til at jeg bruker produktene jeg ble anbefalt - og huden min er en helt annen enn den var før jeg begynte! Den er ikke lenger blank, men matt og jevn med få urenheter. Endelig!

Planen videre er å få ytterligere to behandlinger (hver 6. behandling er gratis), for så å følge opp med en behandling ca. hver 6. uke for å opprettholde det fine resultatet.


Mari Svee , Student, 23 år
< Tilbake