Jeg fikk en god innføring i de forskjellige måtene man kan angripe problemet på


Mitt problem var at jeg hadde det som kalles voksenakne. Jeg hadde store porer, masse sorte prikker men verst var de store betente kvisene.

Dette er et problem som jeg da hadde hatt i over ti år. I løpet av de årene har jeg prøvd alt jeg kunne komme over av produkter, forskjellige dietter og helsekostprodukter. 

Jeg har vært hos forskjellige hudpleiesalonger hvor jeg har prøvd alle de metodene de kan tilby blant annet dyprens, utklemming og lymfedrenasje. Jeg har også vært til biopat, hømopat og vanlig lege med problemet men ingenting de har foreslått har fungert.

Sommeren 2007 bestilte jeg meg time på Hudspesialisten hos hudlegen (Eli Janne). Der fikk jeg en god innføring i de forskjellige måtene man kan angripe problemet på. Hun mente at fruktsyrebehandlinger og gode hjemmeprodukter ville være den beste løsningen for meg.

Jeg begynte med å ta fruktsyrebehandling hver 14 dag og brukte MD Forte produkter hjemme. Sakte men sikkert så sluttet jeg å få utbrudd av betente og hovne kviser. Huden klarnet opp og føltes mye mer behagelig uten kløe og ømhet. Helt siden da har jeg gått jevnlig til fruktsyrebehandling på klinikken.

Jeg prøver å alltid forsikre meg om at jeg bruker de aller beste produktene på markedet, for min type hud. Hudspesialisten er flink til å innformere meg når de får inn nye, bedre produkter. Så jeg har prøvd masse forskjellige merker i løpet av årene.

Nå bruker jeg NeoStrata Foaming Glycolic Wash, Elixir Pads 20%, NeoStrata Bionic Facial Serum, Exuviance Age Reverse Day Repair, Duve Medica Eye Serum.
  


Renée Desmond , Butikksjef, 36 år
< Tilbake