Jeg skulle ønske at jeg kom over behandlingstilbudet hos Hudspesialisten tidligere


Helt siden tenåra har jeg slitt med uren hud, spesielt sorte- og hvite ”prikker”. I de senere årene har mer betente kviser oppstått (store, røde). Huden min har også en høy produksjon av talg og olje.

Som de aller fleste, er drømmen min å ha en perfekt hud, og opp gjennom årene har jeg prøvd en mengder produkter i en desperat jakt etter å oppnå dette. Jeg er ganske sikker på at dette forverret min tilstand.

Mine første behandlinger hos Hudspesialisten var laserbehandlinger. Dette reduserte kviseutbruddene, og det reduserte synelige arr.

Hva som hjalp meg mest, vel og merke, var at dette var første gang jeg ble møtt med forståelse for mitt problem; jeg fikk kyndig veiledning og informasjon om både behandlingsformer og produkter som vil hjelpe min hudtype.

Jeg har for eksempel trodd at de kremene og rensekremene med de sterkeste syrene etc var de beste – dette fikk jeg avkreftet. At jeg har prøvd så mange produkter, både billige og dyre, sterke og svake syrer, har gjort mer skade på huden enn det de har hjulpet (huden min var konstant rød og irritert). Fra dag en har jeg holdt meg til produktene jeg fikk anbefalt, som er milde produkter. Mht utbrudd og sorte prikker, er utbruddene redusert i mengde og huden er ikke rød og irritert lenger.

Etter ca et halvannet år etter siste laserbehandling begynte jeg med fruktsyrebehandling. I skrivende stund er fire behandlinger gjennomført, og to behandlinger gjenstår. Fruktsyrebehandlingen har gitt store resultater; huden har blitt jevnere og ”friskere”. Etter behandling nummer tre har jeg ikke hatt ett eneste utbrudd (går ca to uker mellom hver behandling)!! Antallet sorte prikker har også blitt redusert betraktelig. De røde arrene har også blitt litt blekere. Jeg har fått mange kommentarer om at huden min virkelig ser bra ut, og dette styrker selvbildet.

Fruktsyrebehandling annenhver måned er noe som jeg skal fortsette med for å vedlikeholde den flotte huden jeg nå har fått, og for å øke effekten av produktene jeg bruker.

Nå i ettertid skulle jeg ønske at jeg kom over behandlingstilbudet hos Hudspesialisten mange år tidligere; det ville ha hjulpet meg psykisk (å vite at noen faktisk tar ditt problem på alvor), og jeg er sikker på at en mengde kviser, og deretter en mengde arr, ville blitt unngått.

Å vite at produktene du bruker er det beste på markedet, og det beste for min hudtype, har gjort meg trygg. Selv om produktene er et snev dyrere enn produkter på butikken/apotek, er det for min del økonomisk; de er drøye i bruk, og siden jeg vet at produktene er det beste for min hud, så kjøper jeg ikke lenger fem ulike kremer og rensevæsker i ren desperasjon (kvalitet, og ikke kvantitet!)
 


Mari Sandnes , Student, 20 år
< Tilbake