Med peeling ble jeg raskt bedre og er nå helt kvisefri


Behandlingstype: AHA/fruktsyrepeel + hudpleie produkter

Problemet med uren hud og kviser startet i en alder av 15. Etter å ha testet ut ulike produkter uten forbedring, hørte jeg om exuviance av noen bekjente. Bestilte derfor en gratis time for konsultasjon hos hudspesialisten. Der fikk jeg en hudanalyse og anbefalt produkter. Kjøpte produktene fra exuviance og ble kvitt problemet.

Fortsatte å bruke produktene i mange år til jeg for ca et år siden ville prøve noe annet, grunnet at jeg lenge hadde vært kvitt plagene med uren hud. Dro derfor innom et parfymeri og kjøpte nye produkter. Etter kort tid fikk jeg acneutbrudd, men fortsatte på produktene fra parfymeriet fordi jeg tenkte det kun var en overgangsfase, noe det viste seg ikke å være.

Huden min ble gradvis verre, og til slutt hadde jeg svært betente kviser i store deler av ansiktet. Jeg forstod da at jeg måtte gå tilbake til de gamle produktene fra exuviance. Bestilte derfor en ny konsultasjon hos hudspesialisten og fikk time bare et par dager etter at jeg ringte. Ble der anbefalt mine gamle produkter, i tillegg til dette foreslo de at jeg startet fruktsyrepeeling for å raskere se forbedring.

Var litt skeptisk til peeling på grunn av den høye prisen, men var villig til å prøve dette for å bli bedre så raskt som mulig. Startet derfor med peeling i slutten av januar/starten av februar. Gikk hver andre uke de første månedene for så å gå ca en gang hver måned. I tillegg til peeling var jeg svært nøye med å bruke hjemmeproduktene.

Ble raskt bedre, og siden starten av mai har jeg vært helt kvisefri. Prøver nå å finne ut hvor ofte jeg behøver peeling framover, og akkurat nå tar jeg hver andre måned, men regner med jeg kan ha lengre opphold mellom hver behandling etter hvert.

Jeg vil derfor i tillegg til hjemmeproduktene fra exuviance absolutt anbefale peeling! Prosessen fra jeg begynte til jeg ble helt bra har vært mye kortere enn første gang jeg gikk på exuvianseproduktene uten kombinasjon med peeling. I tillegg til gode produkter og behandlinger har jeg også vært svært fornøyd med servicen hos hudspesialisten.


Hanne Bekken , Student, 22 år
< Tilbake