Min uønskede hårvekst er redusert til en bagatell


Jeg kontaktet hudspesialisten fordi jeg ønsket å gjøre noe med uønsket hårvekst, og fant ut at det faktisk var mulig å få gjort noe med det. Søkte litt på nettet og leste om forskjellige metoder og firmaer som hadde tilbud innenfor dette området.

Syntes at det jeg leste på hjemmesidene til hudspesialisten virket veldig tillitvekkende. Ringte dit og traff ei hyggelig dame som ga meg informasjon på en meget hyggelig og trivelig måte. Reserverte time til min første behandling, og da jeg kom dit ble jeg møtt av hyggelige damer og følte meg veldig velkommen.

Har prøvd to forskjellige behandlere, ikke fordi at jeg var missfornøyde med noen av dem, men fordi at når det passa meg å få time, var ikke den jeg hadde gått til på jobb, men det gjorde ikke noe, fikk akkurat like god og hyggelig behandling av begge. Jeg synes jeg fikk god informasjon i forkant av behandlingen første gangen og de svarte på spørsmål jeg hadde, og jeg fikk gode forklaringer på det jeg lurte på.

Jeg nøler ikke med å anbefale andre å gå hit til behandling, har forresten allerede anbefalt det til andre som også er veldig fornøyde.  Personalet er veldig "folkelige" damer som er kjempeflinke i jobben sin  :)

Jeg er superfornøyd etter å ha fått hjelp med noe som for meg var et "problem", og som nå er blitt redusert til en "bagatell" for meg.   


Wenche , Daglig leder, 42 år
< Tilbake