Du er her: Hudpleie > Vitamin A syrer

Vitamin A syrer

Det har lenge vært kjent at vitamin A syre er meget viktig for hudens celler, og dermed for hudens oppbygging.


Vitamin A syre øker produksjonen av nye celler og avstøtning av gamle. Medisinsk forskning viser at det kun er vitamin-A syre som kan reparere solskadet hud gjennom nydannelse av bindevev og normalisert celledeling. Vitamin-A syrepreparater forhandles kun gjennom lege. 

Vi fører DuveMedica's vitamin A syre i serum. Merk at vitamin A -kremer solgt gjennom helsekost og parfymeri ikke virker mot rynker eller pigmentflekker.


Reparerer og fornyer huden
Vitamin A syre bidrar effektivt til å reparere og fornye huden. Gjennom nydannelse av bindevev vil rynker og linjer glattes ut. Ved effektiv reparasjon av solskadede overhudsceler får huden en friskere farge. I solskadet hud gjenoppretter medikamentet balansen av vitamin A i huden. Brukt over tid kan omfanget av solskader i huden reduseres.

Det er vist at solfremkalte rynker og pigmentforstyrrelser reduseres.

De aktive komponentene i våre produkter er innkapslet i et unikt vannoppløselig beskyttelsesskall. Dette forbedrer i meget stor grad produktenes evne til å trenge inn i huden – noe som er unikt da de fleste kremer blir liggende utenpå huden.

Komponentene trenger gjennom hudbarrieren og ned på cellenivå, med andre ord kan huden selv transportere, lagre og regulere omsetningen av vitamin A-syre etter behov. De aktive ingrediensene starter så en prosess innenfra for å fornye og reparere cellene slik at huden forbedres og forynges.

Våre produkter har en reparerende effekt på forandringer i huden som

  • ujevnheter i fargen
  • kviser
  • pigmentflekker
  • store porer, grov hud,
  • solskadet hud,
  • tørrhet og kløe.

Heldigvis finnes det råd mot det meste. Våre produkter er dokumentert virksomme, forhandles kun av leger og gir synlig forbedring i løpet av få uker.


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved