Du er her: Om Oss > Klinikken

Klinikken i hjertet av Trondheim

Hudspesialisten AS er en høyt spesialisert klinikk for medisinsk hudlaserbehandling og hudpleie med vitenskapelig dokumenterte produkter.


Vi startet klinikken i hjertet av Trondheim i 1999 som85787-clinic-reception-2.jpg Senter for Estetisk Laserkirurgi. Senere kom butikken med salg av hudpleieprodukter til og i 2008 endret vi navn til Hudspesialisten.

Hos Hudspesialisten får du utført profesjonell hudpleie, injeksjons-behandlinger og avanserte laserbehandlinger.

Vårt team av dyktige hudpleiere utfører peeling tilpasset din hud og dine behov. Vi kombinerer velvære med effektive behandlinger som fjerner de døde hudceller på overflaten - og i stedet gir nytt liv og glød til huden.

Du får også kjøpt hudpleieprodukter med dokumentert virkning. I butikken har vi hudpleiere som hjelper deg med å velge riktige produkter for din hudtype.

 

Hvorfor velge Hudspesialisten?
Hvis du vurderer laserbehandling bør du vurdere klinikkens kompetanse og utstyr. Vi tilbyr Norges mest komplette laserklinikk med det aller nyeste innen medisinsk laserteknologi.

Vi har hudlege og øyelege som har de beste forutsetninger for å vurdere de forandringer som skal behandles. 

Hudlegen har medisinsk doktorgrad på laser og laserbehandling, og alle våre lasere er vitenskapelig dokumentert.  Laser er langt mer effektiv enn IPL på behandling av uønsket hårvekst, pigmentforandringer og utsprengte blodkar.

Ved Hudpsesialisten tilbys effektive klinikkbehandlinger med produkter som kun kan brukes ved klinikker med ansvarlig lege.

Hudspesialisten tilbyr et stort utvalg produkter som ikke fås kjøpt ved vanlige hudpleiesalonger eller på parfymeri.

Produktene inneholder fruktsyrer og vitamin A syre samt andre dokumenterte virkestoffer som krever salg gjennom lege. 

  
Hos oss får du kompetanse i tillegg til ren velvære!

 

75988-clinic-treatment.jpg

 

 

 

Meld deg på nyhetsbrevet

Registrer deg og få nyheter og spesialtilbud fra hudspesialisten.
Copyright © Hudspesialisten 2022, All rights reserved