Du er her: Behandlinger > Hårfjerning

Permanent Hårfjerning

Hos Hudspesialisten fjerner vi uønsket hårvekst, med markedets best dokumenterte laser; LightSheer Duet diodelaser


Permanent hårfjerning med LightSheer Duet diodelaser
Hårfjerning med laser er en enkel og relativt lite smertefull metode sammenlignet med f.eksempel elektrolyse. Diodelaserbehandling for sjenerende hårvekst er godkjent av amerikanske helse-myndigheter (FDA). Det finnes tallrike publikasjoner på aktuelle behandling. Det er vist i flere større studier at man kan oppnå permanent hårreduksjon over store områder på kroppen.

Hårreduksjonen er dokumentert permanent innenfor en oppfølgingsperiode på opp til 3 år etter siste behandling. Dette er tilstrekkelig lang observasjonstid også for områder med lang vekstsyklus (legger). Det er således vitenskapelig grunnlag forå garantere permanent resultat med mindre det foreligger hormonelt betinget økt hårvekst.

Ønsker du å lese mer om LightSheer Duet ? Se 

http://www.lumenis.com/Solutions/Aesthetic/LightSheer-DUET2

Hvordan virker behandlingen?

Ved behandling passerer en lysstråle gjennom huden og varmer opp pigmentet (melanin) i hårene. Varmen brer seg fra håret til hårsekken og hårroten, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten permanent. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose. For å oppnå et optimalt resultat med minst mulig risiko for bivirkninger, justeres dosen i forhold til fargen på hud og hår.

Laserens innebygde kjølesystem reduserer temperaturen i huden under behandling. Temperaturen i hårrøttene er upåvirket av kjølingen. Dermed oppnås selektiv hårfjerning og ikke "hudfjerning" - og risikoen for hudskade liten sammenlignet med annet utstyr for hårfjerning.

 

Er det noen vi ikke kan behandle?
Det er kun mørke hår (brune-svarte), og ikke lyse hår  som kan fjernes permanent med lys. Svarte hår på hvit hud fjernes med færre behandlinger enn brune hår på brun hud. Personer med svært mørk hud oppnår dårlig resultat av behandlingen, idet mye av lyset blir tatt opp i huden og ikke i hårene.

 

Forberedelser før behandling
Du må ikke ta solarium eller solbade de siste 4-8 uker før behandling, fordi brun hud reduserer effekten av behandling, og øker risikoen for midlertidig pigmenttap. (Pigmenttap etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1%), forutsatt kyndig vurdering før behandling).

Du må ikke vokse, tape-fjerne eller nappe hårene de siste 4 uker før behandling, fordi laserbehandlingen kun virker på hårsekker som inneholder hår.

Alle kroppsområder som skal behandles (med unntak av ansikt) MÅ barberes om morgenen på behandlingsdagen. Ikke bruk bodylotion eller fuktighetskrem på områdene som skal laser-behandles på behandlingsdagen.

Se også gjerne våre lasere


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Registrer deg og få nyheter og spesialtilbud fra hudspesialisten.
Copyright © Hudspesialisten 2022, All rights reserved