Du er her: Behandlinger > Hårfjerning

Permanent Hårfjerning

Bli kvitt uønsket hårvekst med markedets best dokumenterte laser; LightSheer Duet


68064-haarfjerning.jpgHårfjerning med laser er en enkel og relativt lite smertefull metode sammenlignet med elektrolyse. 

Diodelaser behandling for sjenerende hårvekst er godkjent av amerikanske helse-myndigheter (FDA) og det er vist i studier at man kan oppnå permanent hårreduksjon over store områder på kroppen.

Hårreduksjonen er dokumentert permanent innenfor en oppfølgingsperiode på opp til 3 år etter siste behandling. Dette er tilstrekkelig lang observasjonstid også for områder med lang vekstsyklus (legger). Det er således vitenskapelig grunnlag for å garantere permanent resultat med mindre det foreligger hormonelt betinget økt hårvekst.

 

Hvordan virker behandlingen?

Ved behandling passerer en lysstråle gjennom huden og varmer opp pigmentet (melanin) i hårene. Varmen brer seg fra håret til hårsekken og hårroten, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten permanent. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose. For å oppnå et optimalt resultat med minst mulig risiko for bivirkninger, justeres dosen i forhold til fargen på hud og hår.

Laserens innebygde kjølesystem reduserer temperaturen i huden under behandling. Temperaturen i hårrøttene er upåvirket av kjølingen. Dermed oppnås selektiv hårfjerning og ikke "hudfjerning" - og risikoen for hudskade liten sammenlignet med annet utstyr for hårfjerning.

 

Hvem kan behandles?
Det er kun mørke hår (brune-svarte), og ikke lyse hår  som kan fjernes permanent med lys. Svarte hår på hvit hud fjernes med færre behandlinger enn brune hår på brun hud. Personer med svært mørk hud oppnår dårlig resultat av behandlingen, idet mye av lyset blir tatt opp i huden og ikke i hårene.

 

Forberedelser før behandling
Du må ikke ta solarium eller solbade de siste 4-8 uker før behandling, fordi brun hud reduserer effekten av behandling, og øker risikoen for midlertidig pigmenttap. (Pigmenttap ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100).

Du må ikke vokse, tape-fjerne eller nappe hårene de siste 4 uker før behandling, fordi laserbehandlingen kun virker på hårsekker som inneholder hår.

Alle kroppsområder som skal behandles (med unntak av ansikt) MÅ barberes om morgenen på behandlingsdagen. Ikke bruk bodylotion eller fuktighetskrem på områdene som skal laser-behandles på behandlingsdagen.

 

Det er dessverre ikke tillatt å vise før og etterbilder.

 


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved