Du er her: Behandlinger > Hårfjerning

Permanent Hårfjerning

Hos Hudspesialisten fjerner vi uønsket hårvekst, med markedets best dokumenterte lasere; LightSheer diodelaser og Soprano Ice


Permanent hårfjerning med LightSheer og Soprano ICE diodelasere
Hårfjerning med laser er en enkel og relativt lite smertefull metode sammenlignet med f.eksempel elektrolyse. Diodelaserbehandling for sjenerende hårvekst er godkjent av amerikanske helse-myndigheter (FDA). Det finnes tallrike publikasjoner på aktuelle behandling. Det er vist i flere større studier at man kan oppnå permanent hårreduksjon over store områder på kroppen.

Hårreduksjonen er dokumentert permanent innenfor en oppfølgingsperiode på opp til 3 år etter siste behandling. Dette er tilstrekkelig lang observasjonstid også for områder med lang vekstsyklus (legger). Det er således vitenskapelig grunnlag for å garantere permanent resultat med mindre det foreligger hormonelt betinget økt hårvekst.
Ønsker du å lese mer om våre lasere? Se følgende linker http://almasopranoice.com/alex/

http://www.lumenis.com/Solutions/Aesthetic/LightSheer-DUET2

Soprano ICE diodelaser

"Pain Free, Hair-free"

"Pain-Free" er en revolusjonerende teknikk utviklet for å fjerne uønsket hårvekst raskere, mer komfortabelt og med færre behandlinger. Mange klienter sier at behandlingen minner om en massasje med varme steiner takket være "In-Motion" teknikken. Man kan behandle sensitive områder uten det ubehaget andre systemer kan gi. In-motion innebærer at laserhodet er i kontstant bevegelse, hvilket også gjør behandlingen raskere.

Hvordan virker behandlingen?

Ved behandling passerer en lysstråle gjennom huden og varmer opp pigmentet (melanin) i hårene. Varmen brer seg fra håret til hårsekken og hårroten, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten permanent. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose. For å oppnå et optimalt resultat med minst mulig risiko for bivirkninger, justeres dosen i forhold til fargen på hud og hår.

Laserens innebygde kjølesystem reduserer temperaturen i huden under behandling. Temperaturen i hårrøttene er upåvirket av kjølingen. Dermed oppnås selektiv hårfjerning og ikke "hudfjerning" - og risikoen for hudskade liten sammenlignet med annet utstyr for hårfjerning.

 

Er det noen vi ikke kan behandle?
Det er kun mørke hår (brune-svarte), og ikke lyse hår  som kan fjernes permanent med lys. Svarte hår på hvit hud fjernes med færre behandlinger enn brune hår på brun hud. Personer med svært mørk hud oppnår dårlig resultat av behandlingen, idet mye av lyset blir tatt opp i huden og ikke i hårene.

 

Forberedelser før behandling
Du må ikke ta solarium eller solbade de siste 4-8 uker før behandling, fordi brun hud reduserer effekten av behandling, og øker risikoen for midlertidig pigmenttap. (Pigmenttap etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1%), forutsatt kyndig vurdering før behandling).

Du må ikke vokse, tape-fjerne eller nappe hårene de siste 4 uker før behandling, fordi laserbehandlingen kun virker på hårsekker som inneholder hår.

Alle kroppsområder som skal behandles (med unntak av ansikt) MÅ barberes om morgenen på behandlingsdagen. Ikke bruk bodylotion eller fuktighetskrem på områdene som skal laser-behandles på behandlingsdagen.

 


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.