Du er her: Om Oss > Våre lasere

Våre lasere

Alle våre lasermaskiner er medisinsk dokumenterte. Det betyr at vi kan garantere deg en trygg, effektiv og virksom behandling.


Riktig bruk av laserlys ved behandling av forandringer i hud krever gode kunnskaper om:

  • De ulike hudforandringer som skal behandles og
  • Laserlysets virkning i huden 

Ønsker du at din behandler skal vurdere om dine hudforandringer, f. eks. pigmentflekker, er godartede eller om de viser tegn til celleforandringer med fare for utvikling av hudkreft? I så fall anbefaler vi behandling hos lege med spesiell kunnskap om hud og lasermedisin.

56415-vaare-lasere1.jpg


Hva vi tilbyr
Ved Hudspesialisten tilbyr vi behandling hos hudlege med spesialkompetanse (medisinsk doktorgrad) på hudlaserbehandling. I dag utføres ulike former for ”laserbehandling” hos frisører, ved spa og hos de fleste hud-terapeuter. Markedsføringen er hensynsløs idet påstanden er at man kan behandle alle slags hudproblemer med en og samme maskin. Ofte er dette enkle lysmaskiner uten samme virkning som en medisinsk laser. Refererer til visdomsordene om reklame; alt som synes for godt til å være sant er løgn.

Vær klar over at man ikke kan oppnå virkning på alle typer hudforandringer (fra uønsket hårvekst til rynker og blodkar) med en og samme laser! Det kreves kunnskap om hvordan lysets farge, intensitet og varighet påvirker de ulike delene av huden for å oppnå effektive og trygge behandlinger. 


Dokumentasjon
Alle som ønsker laserbehandling bør forlange dokumentasjon for at metoden som brukes er effektiv med minst mulig risiko for bivirkninger. For de fleste av de lysmaskiner som nå finnes ved mange klinikker foreligger det ikke dokumentasjon for at utstyret faktisk virker. Medisinsk dokumentasjon i vitenskapelig forstand innebærer at man kan vise til publiserte studier i medisinske tidsskrifter. 

Kravet til slike studier er:

  • Bruk av objektive metoder for vurdering av graden av virkning.
  • Tilstrekkelig lang oppfølgingstid til å kunne konkludere med at virkningen er permanent.
  • Vurdering av om studiens konklusjoner støttes av metoden.
     

Ved Hudspesialisten har vi nå 7 ulike lasermaskiner som alle er medisinsk dokumentert og vi garanterer trygg og effektiv behandling. Les om våre lasere i menyen til venstre.

 

Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved