Du er her: Om Oss > Ansatte

Ansatte hos Hudspesialisten


 

 

74600-eli-small.jpegDr.med Eli Janne fiskerstrand 

Eli Janne Fiskerstrand ble ferdig utdannet lege i 1984. Etter et par år i kommunehelsetjenesten fikk hun ansettelse ved Hudavdelingen ved nå St.Olavs Hospital. Utdannet spesialist i Hud og Venerlogiske sykdommer i 1990, og medisinsk doktorgrad innen laserbehandling av Port wine stains i 1999.

Hon var den første i Norge som etablerte behandling av fødselsmerker med pulset fargelaser.

Gjennom forskningsamarbeide med anerkjente forskere innen fysikk og medisin ved inn- og utenlandske universiteter (bl. a. Beckman Laser Institute ved University of California) har dr. Fiskerstrand førstehånds kunnskap om det nyeste og mest effektive utstyr innen medisinsk hudlaserbehandling.


Utmerkelser og priser

1996   Roche-stipendiet i dermatologi for klinisk forskning innen hud-og veneriske sykdommer.
1997   Forskningspris fra Stiftelsen forskningspris i medisinsk teknologi i Trondheim.
2000   Schering-Plough prisen for forskningsarbeide.
Foredrag ved større utenlandske laserkongresser fra 1995.  

Fra år 2000 frem til i dag har hun drevet privat klinikk og i den sammenheng deltatt på ulike kurs med relevans for medisinske hudlaserbehandlinger. Fiskerstrand kjennetegnes ved sitt engasjement for ny kunnskap/teknologi til beste for klientene. Du er sikret trygge oog effektive behandlinger, og ikke minst god oppfølging underveis og etter behandling.
 

44940-kristen-small.jpgØyelege Kristen Fostad

Cand. Med. 1982  Spesialist i Øyesykdommer i 1992. Han har mange års erfaring med ulike typer laserkirurgiske inngrep, blant annet flere tusen øyelokksoperasjoner. Fra år  2001 har han jobbet mye med CO2 laserbehandlinger i ansikt, både mot rynker, solskader, dermale føflekker og andre utvekster f.eks. xanthelasmer. Han tilbyr også injeksjonsbehandlinger både av armhulesvette og uønsket muskelaktivitet i ansiktet.

Han har deltatt ved internasjonale laserkongresser og andre kurs med relevans for sine arbeidsområder, og ønsker at hans klienter skal føle seg trygge og vel ivaretatt.

 

 

79529-karen-small.jpg Karen Fostad Lynum

Sykepleier med spesialkompetanse. Fullførte Innhered sykepleieskole i desember 1982. Ansatt ved Ortopedisk avdeling ved Innherred sykehus i ca. 3 år. Nattevakt ved Skogn Helsetun i ca. 15 år.

Ansatt ved Hudspesialisten i 1999.

Hun jobber med blant annet Restylaneinjeksjoner (Karen er autorisert Restylane-behandler) og laserbehandling av uønsket hårvekst. Hun benytter Light Sheer Duet som er den best dokumenterte laser for permanent hårreduksjon. I følge sine klienter er hun byens beste på hårfjerning. Det er umulig å ikke like Karen, og vi vil gå så langt som å si at hun også er byens mest omtenksomme og samvittighetsfulle behandler. Hun er kjent for å yte den beste personlige service man kan få! 

 

 

54694-line-small.jpgHudpleier Line Thobroe Myhre

Line er utdannet hudpleier ved Malvik Videregående skole og startet å jobbe hos oss høsten 2008.

Hun har også jobbet som salgsrepresentant for Exuviance/Neostrata i 2018/2019. Jobben innebar å reise Norge rundt for å holde kurs om kosmetiske produkter og behandlinger. Etter dette har hun holdt seg oppdatert på nyheter i markedet, og hos Line er du garantert  en kunnskapsrik behandler. 

I tillegg til jobben hos Hudspesialisten AS studerer hun ved NTNU for å ta en bachelorgrad. Sommeren 2022 er hun ferdig utdannet yrkesfaglærer, og planen er å kombinere hudpleieyrket hos Hudspesialisten med læreryrket. Line jobber med ulike fruktsyrebehandlinger og Dermapen for uren hud med acne og solskadet hud. Hun ønsker at alle mennesker skal ha det bra med sin hud. Line er opptatt av å gi klientene god informasjon og riktig behandling tilpasset den enkelte. Line "brenner" for yrket sitt og er lidenskapelig opptatt av hele tiden å holde seg faglig oppdatert.  Hun jobber for å videreformidle  god kunnskap, og for å gi deg en best mulig opplevelse med klinikken.

 

 

39273-elis-small.jpgElisabeth Fostad

Elisabeth har jobbet deltid hos oss fra 2006-2009, og begynte i fast jobb hos Hudspesialisten AS i 2009 og frem til idag.

Hun jobber med salg av hudprodukter i butikken og nettbutikken, gir veiledning om hudprodukter og behandlinger både via telefon, mail og i butikken. Hun deltar på kurs ved HBS (Exuviance og Neostrata),  Cosmedica (Elixir), og Duve Medica. Hun får tett oppfølging fra salgsrepresentanter ved lansering av nyheter innen våre hudpleleprodukter.

Elisabeth har fotografutdanning og tar derfor en del produktbilder for oss. Hun har også ansvar for produkter, markedsføring på Facebook og Instagram. Med sitt blide og vinnende vesen er hun også en god markedsfører for oss i butikken.

 

 

  

 

 

 

 

Meld deg på nyhetsbrevet

Registrer deg og få nyheter og spesialtilbud fra hudspesialisten.
Copyright © Hudspesialisten 2022, All rights reserved