Du er her: Om Oss > Ansatte

Ansatte hos Hudspesialisten

Spesialkompetanse og erfaring i tillegg til ren velvære!


Dr.med Eli Janne fiskerstrand99446-eli.jpeg

Ble ferdig utdannet lege i 1984. Etter et par år i kommune-helsetjenesten fikk hun ansettelse ved Hudavdelingen ved nå St.Olavs Hospital.

Utdannet spesialist i Hud og Venerlogiske sykdommer i 1990, og medisinsk doktorgrad i laserbehandling av Port wine stains i 1999.

Eli Janne var den første i Norge som etablerte behandling av fødselsmerker med pulset fargelaser.

Hun har gjennom forskningsamarbeide med anerkjente forskere innen fysikk og medisin ved inn- og utenlandske universiteter (bl. a. Beckman Laser Institute ved University of California) førstehånds kunnskap om det nyeste og mest effektive utstyr innen medisinsk hudlaserbehandling.

Utmerkelser og priser

1996   Roche-stipendiet i dermatologi for klinisk forskning innen hud-og veneriske sykdommer.
1997   Forskningspris fra Stiftelsen forskningspris i medisinsk teknologi i Trondheim.
2000   Schering-Plough prisen for forskningsarbeide. 


Eli Janne kjennetegnes ved sitt engasjement for ny kunnskap/teknologi til beste for klientene. Du er sikret trygge oog effektive behandlinger, og ikke minst god oppfølging underveis og etter behandling.
 

Øyelege Kristen Fostad93858-kristen.jpg

Cand. Med. 1982  Spesialist i Øye-sykdommer i 1992. 

Har mange års erfaring med ulike typer laserkirurgiske inngrep, blant annet flere tusen øyelokksoperasjoner. Fra år 2001 har han jobbet med CO2 laserbehandlinger i ansikt, både mot rynker, solskader, dermale føflekker og andre utvekster f.eks. xanthelasmer. Han tilbyr også injeksjonsbehandlinger både av armhulesvette og uønsket muskelaktivitet i ansiktet.

Han har deltatt ved internasjonale laserkongresser og andre kurs med relevans for sine arbeidsområder, og ønsker at hans klienter skal føle seg trygge og vel ivaretatt.

 

 

 

Sykepleier Karen Fostad Lynum27187-karen.jpg

Sykepleier med spesialkompetanse. Fullførte Innhered sykepleieskole i desember 1982. Ansatt ved Ortopedisk avdeling ved Innherred sykehus i ca. 3 år. Nattevakt ved Skogn Helsetun i ca. 15 år.

Ansatt ved Hudspesialisten i 1999.

Hun jobber med blant annet Restylane injeksjoner (Karen er autorisert Restylane-behandler) og laserbehandling av uønsket hårvekst. Hun benytter Light Sheer Duet som er den best dokumenterte laser for permanent hårreduksjon.

I følge sine klienter er Karen byens beste på hårfjerning. Det er umulig å ikke like Karen, og vi vil gå så langt som å si at hun også er byens mest omtenksomme og samvittighetsfulle behandler.

Hun er kjent for å yte den beste personlige service man kan få! 

 

 

 

Hudpleier Line Thobroe Myhre17251-line.jpg

Line er utdannet hudpleier ved Malvik Videregående skole og startet å jobbe hos oss høsten 2008.

Hun har også jobbet som salgsrepresentant for Exuviance & Neostrata i 2018/2019. Jobben innebar å reise Norge rundt for å holde kurs om kosmetiske produkter og behandlinger. Etter dette har hun holdt seg oppdatert på nyheter i markedet, og hos Line er du garantert  en kunnskapsrik behandler. 

Line jobber med ulike fruktsyrebehandlinger og Dermapen for uren hud med acne og solskadet hud. Hun ønsker at alle mennesker skal ha det bra med sin hud. Line er opptatt av å gi klientene god informasjon og riktig behandling tilpasset den enkelte. Line "brenner" for yrket sitt og er lidenskapelig opptatt av hele tiden å holde seg faglig oppdatert.  Hun jobber for å videreformidle  god kunnskap, og for å gi deg en best mulig opplevelse med klinikken.

 

 

 

Elisabeth Fostad98207-elisabeth.jpg

Elisabeth har jobbet deltid hos oss fra 2006-2009, og begynte i fast jobb hos Hudspesialisten AS i 2009 og frem til idag.

Hun jobber med salg av hudprodukter i butikken og nettbutikken, gir veiledning om hudprodukter og behandlinger både via telefon, mail og i butikken. Hun deltar på kurs ved HBS (Exuviance og Neostrata),  Cosmedica (Elixir), og Duve Medica. Hun får tett oppfølging fra salgsrepresentanter ved lansering av nyheter innen våre hudpleleprodukter.

Elisabeth har fotografutdanning og tar derfor en del produktbilder for oss. Hun har også ansvar for produkter, markedsføring på Facebook og Instagram. Med sitt blide og vinnende vesen er hun også en god markedsfører for oss i butikken.

 

Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved