Du er her: Behandlinger

Våre behandlinger

Vår hudlege har doktorgrad i medisinsk laserbehandling. Hudspesialisten kan dermed tilby behandlinger som er medisinsk dokumentert, effektive og trygge. Våre lasere er de best dokumenterte på markedet.


Vi behandler blant annet uønsket hårvekst, utsprengte blodkar, solskadet hud med rynker og pigmentflekker, akne og aknearr, plagsom arhulesvette,  fjerning av tatoveringer. I menyen til venstre finner du utfyllende informasjon om våre behandlinger .


Ansvarlige leger er hudlege dr. med Eli Janne Fiskerstrand og øyelege Kristen Fostad. Mer informasjon om oss finner du under punktet Om Oss i menyen ovenfor.


For tilleggsinformasjon om behandlinger med laser viser vi til menyen "Våre lasere". Alle våre lasere er dokumentert effektive gjennom vitenskapelige studier publisert i medisinske tidsskrift.
 
Vi har utvidet vårt tilbud og kan hjelpe deg som ønsker vitenskapelig hudpleie. Vi forhandler hudprodukter til hudforbedring som er medisinsk utprøvd og bevist effektive.
 

De fleste av produktene fås kun hos Hudspesialisten. Produkter finner og kjøper du i webshoppen eller i klinikken. (Bemerk: for en del av produktene kreves forutgående hudvurdering. Denne er gratis og kan bestilles i skjemaet til høyre).


 
 


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved