AWT behandling av cellulitter

Behandling utføres av hudterapeut.


AWT - behandling mot cellulitter
 

Hva er AWT? 
Acoustic Wave Therapy er trykkbølger som opprinnelig ble brukt til knusing av nyresteiner.  Behanlingen er etter hvert blitt tatt i bruk av fysioterapeuter til behandling av muskel og leddplager. AWT har vist seg å gi god oppstramming av huden og flott effekt på cellulitter. Metoden er FDA-godkjent, noe som innebærer at den er trygg og effektiv.


Hva skjer under behandling?
Trykkbølgene bryter opp bindevevsdragene mellom fettcellene slik at disse ikke lengre buler ut over hudens nivå. Blodsirkulasjonen bedres og huden får mer spenst og økt elastisitet.

For å oppnå  et godt resultat bør du gjennomføre en serie på 8-12 behandlinger.
For å vedlikeholde resultatet anbefales en sunn og balansert kost, rikelig med fysisk aktivitet og en årlig vedlikeholdsbehandling

 

Er behandlingen smertefull?
Til og begynne med kjennes det ut som du får en hard massasje. Dette for å øke blodsirkulasjonen  området som skal behandles. Deretter kjennes "støt" mot huden, og noen synes dette er emertefullt.
 

Bivirkninger
Enkelte kan få blåmerker der huden er behandlet, Blåmerkene forsvinner i løpet av et par uker. Man kan oppleve stivhet og være øm i området som er behandlet i noen dager etter bahendlingen.

Vi behandler ikke personer som bruker medikament som Albyl og Marevan.

 

91026-awt_cellullittbehandling.png

 


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Registrer deg og få nyheter og spesialtilbud fra hudspesialisten.
Copyright © Hudspesialisten 2022, All rights reserved