AWT behandling av cellulitter

Acoustic Wave Therapy


Hva er AWT? 
Acoustic Wave Therapy er trykkbølger som opprinnelig ble brukt til knusing av nyresteiner.  Behandlingen er etter hvert blitt tatt i bruk av fysioterapeuter til behandling av muskel og leddplager. AWT har vist seg å gi god oppstramming av huden og flott effekt på cellulitter. Metoden er FDA-godkjent, noe som innebærer at den er trygg og effektiv.


Hva skjer under og etter behandling?
Trykkbølgene bryter opp bindevevsdragene mellom fettcellene slik at disse ikke lengre buler ut over hudens nivå. Blodsirkulasjonen bedres og huden får mer spenst og økt elastisitet. Til og begynne med kjennes det ut som du får en hard massasje. Dette for å øke blodsirkulasjonen i området som skal behandles. Deretter kjennes "støt" mot huden, og noen synes dette er litt smertefullt.

For å oppnå et godt resultat bør du gjennomføre en serie på 8-12 behandlinger.

For å vedlikeholde resultatet anbefales en sunn og balansert kost, rikelig med fysisk aktivitet og en årlig vedlikeholdsbehandling.

Vi har dessverre ikke lov til å vise før og etterbilder.

 

Bivirkninger
Enkelte kan få blåmerker der huden er behandlet, de forsvinner i løpet av maks et par uker. Man kan oppleve stivhet og være øm i området som er behandlet i noen dager etter behandlingen.

Vi kan ikke behandle personer som bruker medikament som Albyl og Marevan.

Det er dessverre ikke tillatt å vise før og etterbilder.


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2023, All rights reserved