Exuviance Produkter

Før eller siden dukker de opp... Rynker eller fine linjer rundt øynene. Exuviance motvirker og reduserer rynker!


Exuviance har dokumentert virkning mot: 

  • Rynker
  • Akne 
  • Pigmentflekker
65795-exuviance-logo.jpg

 

Naturlige fruktsyrer gir god effekt
Fruktsyrer er naturlig forekommende syrer som finnes i spiselige frukter og grønnsaker. To kjente amerikanske hudleger dr Van Scott og dr Yu oppdaget tidlig på 1970-tallet at fruktsyrene kunne ha svært gunstig effekt på huden ved mange forskjellige tilstander der spesielt hornlaget er affisert , samt at fruktsyrene også virker dypere i huden. Cellefornyelsen stimuleres og et "forstyrret" hornlag bedres og kan tilheles.


Ulike syrer gir forskjellig effekt
Man skiller mellom glykolsyre : Alfa-hydroxy (AHA)- og poly-hydroxy (PHA)-syrer. Poly-hydroxysyre har større vannbindingskapasitet enn AHA-syrene. Dette hindrer uttørking av huden, og er spesielt gunstig for ømfindlig hud. Bruken av glykol-syrer er lisensiert videre til ledende kosmetikkfirmaer som Avon, L'Oreal, Elisabeth Arden, Estee Lauder, Mourad og M.D. Formulation.

Exuviance NeoStrata har lansert en egen hudpleieserie basert på PHA-(poly-hydroxy)syrer. NeoStrata er et dermatologisk foretak på basert på medisinsk forskning. PHA er ikke lisensiert ut til kosmetikkindustrien, men selges og markedsføres kun direkte fra Neo Strata - Exuviance gjennom leger og hudpleiere.
 

Svært gunstige priser
Dette forklarer at prisene er så gunstige, de fleste produktene har en "utpris" i overkant av kr 350,- pr enhet. Se alle produktene i bunden av siden.


Ph-nøytral behandling
Medisinsk forskning gjennom legemiddelfirmaet Allergan viser at det må benyttes AHA i konsentrasjoner over 10% for å oppnå optimale effekter i huden. For å oppnå optimal virkning uten rødhet og avskalling må glykolsyren ph-balanseres. Med bakgrunn i denne viten er det utviklet en egen serie som selges kun gjennom leger.

Exuviance produkter

Meld deg på nyhetsbrevet

Registrer deg og få nyheter og spesialtilbud fra hudspesialisten.
Copyright © Hudspesialisten 2022, All rights reserved