Rynke- og volumøkende behandling med Hyaluronsyre

En effektiv behandling der rynker/linjer og arr etter kviser, skader eller vannkopper glattes ut.


Vi tilbyr rynkebehandling og volumøkende behandling med hyaluronsyrepreparater som har en klar, transparent konsistens Hyaluronsyren binder vann og stimulerer hudens egen kollagen-produksjon.


Behandling og resultat
Gelen injiseres i huden med en meget tynn nål, og gir naturlig volum under rynkene som løftes opp og jevnes ut. Rynker/linjer og arr etter kviser, skader eller vannkopper glattes ut. Metoden er rask, sikker og etterlater ingen arr eller andre merker i ansiktet. 

Resultatet ses raskt, etter 3-4 dager uten vesentlige bivirkninger. Full effekt oppnås innen 2-3 uker. 

 

  95021-restylane-behandlingsomraader.jpg


Nyhet: Hyaluronsyre  Vital Light  (skinboosters)
 

Vital-produktene er meget tyntflytende  og kan injiseres på områder med tynn hud. Ved hjelp av  injector oppnås en svært presis og repeterbar dosering.

Over tid vil hyaluronsyren binde vann og føre til økt produksjon av kollagen og elastin i huden. Ved å kombinere  Vital produkter med Fraxel-laser oppnås en langt bedre effekt på dypere linjer og rynker i huden enn om behandlingene tas enkeltvis. Vi tilbyr nå en behandlingspakke bestående av Vital Light og Fraxel-laser. For ytterligere informasjon om denne behandling ta kontakt her eller på telefon.

 

Du blir behandlet av spesialister
Behandlingene utføres av spesialsykepleier Karen Fostad Lynum og hudlege Eli Janne Fiskerstrand. 

Hvor lenge holder virkningen?
Innsprøytet hyaluronsyre vil gradvis brytes ned i huden akkurat som naturlig kollagen. Virkningen er individuell, vanligvis 6-12 måneder. Påfyllsbehandling anbefales, og behandlingen gjentas vanligvis 1-2 ganger pr. år.


Bivirkninger
Mindre hudblødninger kan forekomme, men disse forsvinner innen få dager. Ca. 1 av 2000 pasienter kan få en overfølsomhetsreaksjon som kommer fra få dager til 3-4 uker etter behandling. Dette gir hevelse, rødhet og ømhet i behandlet hud. Reaksjonen er selvbegrensende og varer ca. 2 uker. Det er ingen sammenheng mellom allergier hos den som behandles og overfølsomhetsreaksjon på hyalyuronsyre

Forholdsregler etter behandling
Man må ikke berøre det behandlede området de første 6 timer etter behandlingen. Soling eller sterk kulde bør unngås de første 2-3 dager etter behandling.Før- og etterbilder fra Q-med

48587-dame1-samlet.jpg

55929-mann-samlet.jpg

86053-dame2-samlet.jpg


Preparatene produseres av det legemiddelfirmaet Galderma.  For ytterligere informasjon, se:  www.restylane.com


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Meld deg på nyhetsbrevet

Registrer deg og få nyheter og spesialtilbud fra hudspesialisten.
Copyright © Hudspesialisten 2022, All rights reserved