Neostrata Produkter

Hudforbedring ved hjelp av fruktsyrer og vitamin a-forbindelser.


56246-neostrata.gifVi forhandler NeoStrata produkter som hjelper ved: 

  • Inngrodde hår, fortykket hud
  • For tidlig aldring/solskadet hud
  • Tørr, matt og dehydrert hud
  • Fine linjer og rynker
  • Pigmentering (mørke flekker)
  • Akne/fet og akneutsatt hud

NeoStrata’s produkter selges kun gjennom leger hvilket sikrer riktig produkt til ditt spesielle hudproblem. 
 

Basert på medisinsk forskning
En viktig fellesnevner for mange vanlige hudproblemer som kviser, solskadet hud og enkelte hudlidelser, er større eller mindre forandringerr i hudens hornlag (stratum corneum). NeoStrata, legenes eget firma, har utviklet og patentert bruken av de viktigste fruktsyrene. NeoStrata er et dermatologisk foretak på basert på medisinsk forskning.

To kjente amerikanske hudleger dr Van Scott og dr Yu oppdaget tidlig på 1970-tallet at fruktsyrene kunne ha svært gunstig effekt på huden ved mange forskjellige tilstander der spesielt hornlaget er forandret. Under behandling med fruktsyrer stimuleres cellefornyelsen og forstyrrelsene i hornlaget repareres. Fruktsyrer (alfahydroxy =AHA og polyhydroksy = PHA syrer) er naturlig forekommende syrer som finnes i spiselige frukter og grønnsaker. 


Gunstig virkning på problemhud
NeoStratas produkter inneholder ulike kombinasjoner av fruktsyrer som påvirker hornhuden og øvre lag av lærhuden på en gunstig måte. Først og fremst oppnås normalisering av hornhudens tykkelse. Ved psoriasias og ulike former for eksem vil skjelling og hudtykkelsen normaliseres. Fruktsyrer i riktig konsentrasjon er svært gunstig for alle former for skjellhud (ichtyose, keratosis pilaris, osv).


Se våre NeoStrata produkter her:

NeoStrata produkter

Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved