Bestill Time

CoolSculpting - permanent fettreduksjon

Minst 25-40% reduksjon av fettceller per behandling gjør CoolSculpting til en metode for effektiv fettreduksjon i problemområder som mage, bh-folder og "Love Handles"


CoolSculpting er den eneste FDA-godkjente maskin for permanent fettjerning. Dette kvalitetsstempelet innebærer at maskinen er medisinsk dokumentert og sikker i bruk.  

Les mer om behandlingen i Adresseavisen

Se gjerne nettsiden til CoolSculpting her

Vi har valgt å bruke CoolSculpting som vår metode for effektiv fettreduksjon i problemområder som mage, hofter, bh-folder og såkalte "Love Handles". 

Ønsker du en trygg, effektiv og permanent behandling er du i gode hender hos Hudspesialisten.
 

Hvordan virker Coolsculpting?
Kroppens fettceller er meget motstandsdyktige, og overlever oppvarming ved f. eksempel laser og ultralyd. De tåler imidlertid lite kulde, og dør om de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet i en tidsperiode på omkring en time. 

Metoden kalles cryolipolyse, og er utviklet ved Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital i Boston, tilknyttet Harvard Medical School. 


Hvordan foregår behandlingen?
Vevet der de lokale fettansamlinger er lokalisert, f.eksempel på magen, suges inn i et kjølehåndstykke tilkoblet vakum. Vevet kjøles ned gradvis til temperaturer like over frysepunktet. Behandlingstiden er normalt en time per område. Vi kan behandle maksimalt 4 områder på samme dag.

Under behandlingen vil du oppleve kulde, men ikke smerter på behandlingsstedet. Huden beskyttes med kuldeisolerende duk under behandlingen.

Tiden du ligger i maskinen kan brukes til nyttige eller avslappende aktiviteter som surfing på pad, pod eller phone. Lesing eller lytte til musikk er andre måter å fordrive tiden på.

Langt de fleste kan gå rett tilbake på jobb etter behandling.

57311-overmage_foer.jpg
Overmage før behandling
59580-overmage_3mdr.jpg
3 mdr etter en behandling

57372-overmage_6mdr.jpg
6 mdr etter en behandling 

 


Hvor blir det av fettet?
Fettcellene som er frosset i stykker gjennomgår en prosess som kalles APOPTOSE. Dette innebærer at de krymper over tid inntil de spises av kroppens ryddeeceller (makrofagene). Makrofager er de samme celler som fjerner bakterier og virus fra kroppen vår.

Det er viktig å merke seg at behandlingen IKKE øker fettstoffinnholdet i blod eller lever. Dette er vist gjennom de mange ulike studier som ligger til grunn for FDA godkjenningen av maskinen.Hvilke resultater vil jeg oppnå?
Studier på over 7000 personer viser en  reduksjon i antall fettceller  på 25-40% på en behandling.

De første tegn på at fettcellene er i ferd med å forsvinne ses etter 3 uker. I løpet av de neste 3-4 måneder skrumper de lokale fettområdene inn . Samme område kan ikke behandles på nytt før etter 12 uker.

Eksempler på resultater:                                    

35832-mage2.jpg   
Før behandling                                                                         Etter en behandling
90887-mage1.jpg
Før behandling                                                                         Etter en behandling

77767-coolsculpting_1.jpg

22379-coolsculpting_2.jpg

75673-foer_etter_dame.jpg

87525-foer_etter.jpg

18219-foer_etter_mann.jpg
 


Mer informasjon 
Kontakt os gerne for å bestille time eller hvis du har spørsmål.

Videoer på You Tube finner du ved å klikke her (åpner i nytt vindu) 


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.


Vil du ha en gratis hudvurdering?