19048-dermapen.jpg

Om Dermapen™

Dermapen er en avansert form for microneedling. Hudforbedring uten kirurgi. 

Dermapen bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle)  teknologi.

Dermapen glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis.

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel. 

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for å unngå hudskader. 

Dermapen bruker engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling, og er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen. 

 

Generell hudforbedring acnearr og strekkmerker:

  • Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
  • Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.
  • Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. 

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder som gå dypere enn 0,5mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Da vil behandlingen blir tilnærmet smertefri. Når ser jeg resultater?

Det er i utgangspunktet ikke noen nedetid, men man kan oppleve å rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan fint bruke en dekkrem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.

Vanligvis vil du kunne se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og tydelige resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

 

Det er dessverre ikke tillatt å vise før og etterbilder.

Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved