Øvre og nedre øyelokksplastikk

Øyelege Kristen Fostad utfører øyelokksoperasjoner med laser


Øyelege Kristen Fostad har lang erfaring og har utført ca. 10.000 øyelokksoperasjoner.

Tunge øyelokk:

Tilstanden kan gi plager i form av skygge eller tyngdefølelse, hodepine, hudsymptomer med eksem og kløe og man kan se trøtt ut. Ofte er tilstanden familiær. Behandlingen må utføres individuelt. Av og til er det nok å fjerne hud og muskelvev, og ofte må man også fjerne/redusere underliggende fettvev.

Behandlingen er kirurgisk og utføres ved vår klinikk med CO2 laser. Huden må syes etter ingrepet og stingene fjernes etter ca. 1 uke. Operasjonen medfører ofte hevelse og hudblødninger, og det vil bli et lite arr i huden. Arret blir etterhvert blekt og smalt og usynlig når øynene er åpne.

Som ved annen kirurgi er det viktig å være klar over at resultatet er individuelt.

Poser under øynene:

Denne forandringen skyldes at fettvev fra øyehulen presses fram under hud og muskulatur under nedre øyelokk slik at det dannes en hevlse/pose. Ved vår klinikk fjernes fettposer under øyne kirurgisk med CO2 laser. Ved inngrepet går man inn fra baksiden av øyelokket,. På denne måten unngår man skade av øyelokkets støttevev og muskulatur, og inngrepet etterlater ikke arr i huden.

Hvis huden er slapp eller rynkete kan den strammes med laser resurfacing, enten under operasjonen eller på et senere tidspunkt. Hos enkelte kan det være nødvendig å utføre kirurgisk stramning av slapp hud.

 

Priser Øvre øyelokk:    13.500
         Nedre øyelokk:    13.000- 16.000 avhengig av inngrepets  omfang.


Vil du vite mer eller booke en konsultasjon? Kontakt oss nå.