Du er her:

Desembertilbud: Restylane Vital – et godt alternativ for effektiv hudforyngelse

Du kan ikke skru tiden tilbake, men det kan huden din.


Om du lengter etter naturlig glød og økt fuktbalanse i huden – da er Restylane Vital løsningen!

Restylane Vital er et nytt alternativ for effektiv hudforyngelse. Produktet består av en unik Hyaluronsyre som forbedrer hudens elastisitet, struktur og spenst fra innsiden.

Restylane Vital gjennskaper mykhet og fyldighet i huden, jevner ut rynker og gir glød i ansiktet, samt på viktige områder som hender, hals og brystpartiet.

20 % rabatt på behandlinger med restylane Vital i desember.

  34067-skinbooster_web_norge.jpg

 

Det sikre valget for naturlige resultater.

Restylane er verdens mest brukte og veldokumenterte produkt basert på Hyaluronsyre for estetiske behandlinger. Med mer enn 11 millioner behandlinger siden 1996, så er Restylane markedsledende med fornøyde kunder over hele verden!
 

Det er uunngåelig at hudens egenskaper svekkes over tid. Livsstil, vaner, gener, ja til og med været er faktorer som påvirker hudens tilstand. Noen påvirkes mye, andre mindre, men felles for oss alle er at forandringen er åpenbar (eller kommer til å bli det). Restylane skinboosters, som består av produkter innen Restylane Vital, tilbyr en naturlig måte å forynge huden på og lar deg se så ung ut som du føler deg.

Det høres kanskje ut som trolldom, men vi kaller det vitenskap.  

Med tiden forandres altså hudens egenskaper – kollagen og elastiske fibrer forsvinner, og fordelingen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre* endres, slik at huden blir tørrere og mindre elastisk.
I motsetning til mange skjønnhetsprodukter og metoder som kun behandler disse symptomene overfladisk, gjenoppretter Restylane skinboosters huden innenfra. De gir huden glød på en naturlig måte ved å glatte den ut fra innsiden – mykt og naturlig. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters hudens fuktbalanse, forbedrer hudens struktur, fasthet og elastisitet-

Restylane skinboosters brukes ikke bare til å forbedre ansiktshudens egenskaper generelt, men også til å forbedre utsatte og følsomme områder som hals, utringning og hender, samt partier med arr etter akne.
*Hyaluronsyre er et vannbindende stoff som forbedrer hudens fuktbalanse og gjør den myk og elastisk.
 

I likhet med øvrige produkter med Restylane er Restylane skinboosters produsert med hyaluronsyre av ikke-animalsk opprinnelse. Denne patenterte teknikken kalles NASHA, og er en av verdens mest effektive og avanserte skjønnhetsmetoder. Med 15 års forskning og 11 millioner utførte behandlinger på verdensbasis siden 1996 er sikkerheten og effekten knyttet til produkter med Restylane veldokumentert. Og ikke minst – produktene gir resultater som du virkelig kan se og føle – på en naturlig måte.

En behandling med Restylane skinboosters handler mer om pleie enn om korrigering, og resultatene er synlige uten å forandre ansiktsformen din. Kliniske studier viser at Restylane skinboosters øker hudens elastisitet og forbedrer hudstrukturen vesentlig. Tynn og ømfintlig hud blir også tykkere og fastere, slik at den tåler hverdagens påkjenninger bedre.

22730-decolltage_before.jpg 16686-decolltage_after.jpg

Restylane skinboosters er en naturlig skjønnhetsmetode som gjenoppretter og bevarer hudens egenskaper og glød.

54506-fullface_before.jpg 46982-fullface_after.jpg

Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved