Fraxel Laser. Effektiv mot solskadet hud, pigmentflekker og arr

Med Fraxel laser oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi. Behandlingen etterlater ca 70 % av huden urørt og gjør dermed at tilheling går raskere enn ved andre behandlinger.


Vi har gleden av å tilby behandling med den aller siste modell av Fraxel laser mot

  • solskadet hud
  • Pigmentflekker
  • Arr etter kviser
  38611-fraxel.jpg

Hvordan virker Fraxel laser?
Med Fraxel laser oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi. Med hjelp av millioner av mikroskopiske punkter som behandles vil man kunne redusere arr, rynker, linjer og pigmentflekker uten de risikoer og bivirkninger som forbindes med tradisjonelle kraftigere lasere. Behandlingen etterlater ca 70 % av huden urørt og gjør dermed at tilheling går raskere enn ved andre behandlinger.

Vi kan nå behandle områder som har for tynn hud til å tåle andre lasermetoder, for eksempel:

  • Hals
  • Bryst
  • Hender 

Siste generasjons fraxel-laser er den mest effektive laser for rynkereduksjon sammenlignet med andre lasere som ikke lager sår i huden. Fortsatt er det CO2 laseren som gir best resultat på dype rynker-alvorlige solskadet hud og arr. For pasienter som ikke ønsker fravær fra jobb og sosiale aktiviteter kan vi trygt anbefale behandling med Fraxel.

Laserlyset varmer opp huden i mikrometer store punkter som ikke synes som sår i huden. Lyset stimulerer lærhuden til å lage nytt bindevev over tid. Pigmentflekker forsvinner også gradvis etter 3-5 behandlinger. Merk at første generasjons Fraxel lasere ikkke hadde tilstrekkelig energi til å gi god effekt på hudforandringer dypere enn 0,5 mm i huden. Med vår Fraxel-laser oppnås god virkning på arr og rynker ned til ca 1.4 mm dybde i huden.

Minimum 3 behandlinger er nødvendig for et godt resultat. De fleste pasienter får 5 behandlinger med 4 ukers intervaller. Hudforbedringen fortsetter opp til 6 måneder etter siste behandling.


Forberedelser før behandling
Alle som skal behandle solskadet hud med rynker og pigmentflekker bør unngå sol siste 4 uker før behandling. Huden må ikke utsettes for kjemisk peel siste 3 måneder før behandling. Fruktsyrepeel må ikke anvendes siste uke før Fraxel-behandling.


Er behandlingen smertefull?
Vi bedøver huden med  krem 1 time før behandling. Under behandlingen kjøles huden godt ned. De fleste opplever moderat svie, men behandlingen er ikke direkte vond.

Etter behandling får de fleste et par dager med lett hevelse, 2-4 dager med rød hud og lett skjelling i opp til en uke. Dette er lette bivirkninger som kamufleres med make-up.


Er det noen som ikke kan behandles?
Generelt for alle former for laserbehandling kan man ikke behandles dersom man bruker medisiner som gjør huden overømfindtlig for lys av samme bølgelengde som det aktuelle laserlyset.

Av prinsipp behandler vi ikke gravide. Merk at laserlys av de bølgelengder som brukes ved vår klinikk kun virker i huden, og er på ingen måte skadelig for gravide. Vi vil imidlertid unngå at eventuelle problemer under graviditet blir oppfattet som forårsaket av våre behandlinger.

Personer som har brukt Roaccutan tabletter mot kviser skal ikke behandles med laser før det er gått minst et år etter avsluttet kur.


Før- og etterbilder
19712-solskade-fraxel.jpg
Solskadet hud før behandling        Solskadet hud etter behandling 


75112-melasma-fraxel.jpg
Melasma før behandling                  Melasma etter behandling


76326-akne-fraxel.jpg
Arr etter akne før behandling        Arr etter akne etter behandling

 

 

Meld deg på nyhetsbrevet

Få nyheter og spesialtilbud direkte i innboksen.
Copyright © Hudspesialisten 2024, All rights reserved